DOSTAVA

Dostava robe vrši se putem dostavljačke tvrtke ili vlastitim prijevozom. Troškovi dostave biti će navedeni u procesu narudžbe, pribrojeni iznosu narudžbe i plaća ih kupac. Troškove nastali vraćanjem pošiljke nama, zbog nepravovremenog podizanja, snosi kupac.


Troškovi dostave iznose:

  • *za iznose do 67,00 eura trošak dostave iznosi 5,00 eura .

    *za iznose iznad 67,00 eura dostava je besplatna

  • *za sve komode, ormariće i ormare trošak dostave se dodatne naplaćuje u iznosu od 14,00 eura


Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja.


Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon 14 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest o isporuci robe od Prodavatelja, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi se mogle poduzeti radnje u vezi pronalaženja pošiljke.


U najvećem broju slučajeva dostava će biti izvršena u roku od 2 do 10 radnih dana od primitka potvrde narudžbe Iznimno, zadržavamo pravo na dostavu u roku od 30 dana, a o čemu će kupac biti pravovremeno obaviješten.


Ako kupac nakon potvrde kupovine ne primi obavijest o isporuci robe u očekivanom vremenu (najkasnije u 3 radna dana), kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja.


BebeNova zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima,kao i zbog nepredviđenih tehničkih pogrešaka koje se mogu dogoditi u našem web shopu sistemu.


Prodavatelj zadržava pravo storniranja narudžbe ukoliko dođe do pogreške u cijeni prilikom konverzije.


Ovdje možete preuzeti Obrazac za jednostrani raskid ugovora o kupnji sklopljenog na daljinu.